الجمعة، 19 يوليو 2019

195 Euro'ya İstanbul'a en ucuz uçak bileti



  
Mısır Havayolunun artan kullanımından ve İstanbul'dan Türkiye'ye yüksek bilet fiyatlarının yıl boyunca bir tuzakta kullanılmasından faydalandık ve ikametgahtan İstanbul'a olan bir uçuşun fiyatı, yıl boyunca yaklaşık 10 bin lira ve Mısır Havası bize indirimli bir uçak bileti teklif ettiğinde bile Ya da Kahire'den İstanbul'a, kış yüksekliğinde ve yaz turizm sezonunun dışında en az 7 bin lira tutarında uçak bileti sunuyor.
Ukrayna Hava Yolları, kış ayları boyunca Mısır Havayolları’nın İstanbul’a olan uçuşunun yarısından daha az, LE3 ve 700’le yaklaşık 195 Avro’luk bir fiyatla, Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki hızlı geçiş süresi ile Kahire’den İstanbul’a seyahat etmek için güçlü bir teklifte bulundu.
Bu güçlü teklifi farklı kılan, yıl boyunca indirimli uçak biletlerinde ve ucuz uçak biletlerinde devam etmesi, Türkiye'ye seyahat etme ve Mısır Hava Yolları'nın açgözlülüğüne yenilmeden sevdiğiniz bir yaz veya kış tatilinin tadını çıkarma fırsatı sunmasıdır.
Ne yazık ki, Mısırlılar için bir Türk vizesi almak ve ucuz fiyatlara ek olarak seyahat etmek ve milyonlarca Mısırlıyı çekmek, doğadan zevk almak, doğaya ulaşmak için çok kolay… Mısır Hava ve Türk Hava Yolları, uçak biletlerinin fiyatını sürekli olarak artırıyor.
Mısırlılar, 18 yaşından küçükler veya 45 yaşından büyükler için Türkiye Büyükelçiliğinden vize olmadan Türkiye'ye giriş yapma hakkına sahiptir; burada yalnızca 20 ABD Doları karşılığında sadece Türkiye Dışişleri Bakanlığı bölgesinden elektronik vize alırlar. Yılın ayları boyunca, özellikle yaz ayları

هناك تعليق واحد:

Rosie O'Donnell feels like the Menendez brothers' 'big sister

    Lyle and Erik Menendez have more than a friend in comedian Rosie O'Donnell. They have a "big sister." O'Donnell is...